2012. október 21., vasárnap

Hope


Születési név: Niam Hogen Pennardun
Név: Hope
Életkor: 6nak néz ki, de ez csupán a látszat
Faj: Téli erdők őre
Magasság: 154 cm (30)
Származási és lakóhely: Lappföldhöz hasonló vidék Summerlandon
Személyiség: Csendes és visszahúzódó. Kíváncsiságát gyakran félénksége és félelme gátolja. Azonban ha egyszer elszánja magát sok mindenre képes.
Szereti: A természetet és minden élő/élettelen tagját. A gumicukrot, és a tejszínhabot.
Nem szereti: Ha letámadják, kivéve Hanit, mert őt így ismerte és szokta meg.
Hobbi: Hallgatás, Hani ötleteinek túlélése, mese és film nézés, az emberi lét megismerése.
Életút: Családban élt, míg el nem érkezett az a nap, hogy elkerüljön a saját védelmezendő erdejébe. Ennek közelében találkozott egy emberi kinézetű kislánnyal akivel barátságot is kötött. Mikor elérkezett egy újabb év, hogy találkozzon a kislánnyal (az erdőt bejárva időszakosan tartózkodott egy-egy helyen) látta amint Nuada magához veszi a kislányt. Nem tudott elbúcsúzni tőle, és nagyon bántotta az idő. Főleg amikor elérkezett az újabb év, hogy arra a vidékre érkezzen. Ekkor azonban újra rátalált Hanira aki elmesélte neki, hogy az emberföldön nem él egyetlen hozzá hasonló lény sem. Hope kíváncsisággal eltelve végül úgy döntött, hogy segít az emberföldi erdőknek azzal, hogy feléleszti a természet misztikus lelkét...

Napjainkban: Hope, Nuada családjának tagjaként erejét amennyire csak tudja kiterjeszti az erdőkre és reménykedik. Hanival töltött idejét csodaként éli meg és bár korábban nem is hitte egyre nyitottabb és több személy közelségét is élvezi, szereti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése