2012. október 21., vasárnap

Hani, Hannah Drachen

Születési név: ismeretlen
Név: Hannah Drachen, Hani
Életkor: 6 éves
Faj: született halhatatlan
Magasság: 106cm (28cm)
Származási és lakóhely: Summerland
Személyiség: Mindig is cserfes kislány volt, aki mindenre kíváncsi és makacsságának hála folyton kalandokba keveredik. Így talált rá Nuadára is aki később áthozta őt emberföldre. Sokáig nem éledt fel a teljes énje, de ez mára már változóban van. Ez által napról napra új részletek derülnek ki Hani rövid ám tartalmas életéből.
Szereti: Eper, fagyi, és eperfagyi <3, a pónik, macik és dinók minden mennyiségét. Nagyon szereti puszilgatni azokat akiket szeret.
Nem szereti: Ha szomorúság van körülötte, ha a szerettei nem vidámak, vagy épp nincs idejük rá és magányosnak érzi magát.
Hobbi: Rajzolás, ujjal festés, gyurmázás, esőben sétálás, hóesés és hóban játszás, ölben alvás, mesenézés, kisállatok hazahordása, pónifésülés, összepiszkolódás és utána a sikoltozva és kacagva fürdés.
Életút: Nudada már az első pillanatban tudta, hogy a kislány különleges, de álmában nem hitte, hogy
a kis árva egy ritka nemesi génnel rendelkező tagja. A kislány született halhatatlan. Erről annyit érdemes tudni, hogy ezek a lények nagyon ősi gyökerekkel rendelkeznek és mára már ritkának számítanak Nyárvidéken is. Hasonlóak a démonokhoz és a vámpírokhoz, ám mindenféle vérszívó kötelezettségtől mentesek. Ráadásul a gyengeségek sem érintik őket, mint fény és a többi dolog. Egyetlen problémájuk csupán, hogy csak két vér tiszta halhatatlan egyesülésével születhet újabb halhatatlan. Félvéreik a démonok és egyéb különleges lények, azonban a főáram ezt nem igazán tűrte/tűri meg.
Tehát Nuada talált a kis árvára és magához vette, hogy egészségben, szeretetben és békességben élhesse Hani a mindennapjait.

Napjainkban: Hani rejtett énje feléledt, azonban ez nem változtatott semmit sem a kicsiben. Azóta lett anyukája (Vasirisa Dragonir) és Testvére (Hope) és sok-sok naaaaaagybácsi :3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése