2014. február 19., szerda

Beszoktatósdi

Nem tudom ki, hogy van vele, de nálunk megvan a megszokott szerepkör a csapatban, hogy ki minként is reagál folyton az újakra....

Általában Risa az aki ráront a jövevényre és veszi kezébe a bemutatósdi levezénylését. Megmutatja a helyet, az érdemesebb látnivalókat, bemutat minden egyes itthon levő tagot és mesél azokról akik házon kivűl vannak épp.
Nuada jobbjára épp könyvekkel foglalja el magát és kivár, nem szeret rárobbanni senkire sem úgy, mint a lány. Hiába érdekli is az új személy, türelmes.
Odette kellő távolságból leselkedik, általában ajtófélfa, vagy élő rokonai védelméből, Hope pedig a lány lábát szorítva utánozza ebben.
Tapani minden idejét a műhelyben tölti, de oda mivel nincs belépése senkinek, így egy kisebb várakozás után kerül folyton elő, és ilyenkor mindig zsörtölődik és csupa maszat.
Khaled aki folyton a városban lófrál, őt mindig előbb ismerik meg, mint ahogy személyesen láthatnák, de a túlzások ellenére is elég hitelesen írják le ki is ő valójában.
Micah kedves, nyitott és segítőkész, szinte ő a csapat híres nagy testvére aki véd és ápol és megbékít bárkit, ha kell.
Jean-Claude éjszakai lény létére folytonos szóbeszéd tárgya nappal is. Főként ha épp Huada ugratásáról van szó, hisz ő tisztes távolságot tart a vérszívóval szemben és jóformán non stop keresztet visel a nyakába biztos ami tuti alapon.
Riku ő legtöbbször ha nem Hanival van akkor vagy a gépet nyüstöli, vagy épp valami haveri társasággal múlatja az időt, de sokat van azért a többiekkel is. Elérhetőbb, mint Khaled, vagy Tapani...

És Alex, aki miatt végül is eszembe jutott ez a kis szösszenet, hisz ő az új fiú akit be kell mutatni és be kell illeszteni a családba jelenleg. Ő kicsit olyan, mint Risa, csak fiúban. Szereti éreztetni a másikkal, hogy érdekli és elfogadja még akkor is, ha fél perccel korábban még nem is hallott róla. Lelkes, mi az, hogy és nagyon nyitott mindenre, és mindenkire. Bírja az ellene irányuló zsörtölődést, így idővel Risa reményei szerint átveszi majd a fiú Tapani felügyelését... vagy akár még többet is....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése