2014. február 19., szerda

Alex adatlapja


Név: Alexander Lainnen
Becenév: Lesszi, Idióta, Alex, Alexis,
Kor: fiatal
Faj: ember (?!)
Nem: férfi
Beállítottság: XXX
Karakter: Pastel goth iskolásfiú

A baba: Impldoll Iris boy
Szem: Kék akrill
Haj: Rózsaszín mohair, Souldoll
Magasság: 160cm (58cm)
Festés: saját

Amit szeret:
Animék, mangák, konzolok, bámulni a természetes vizek, vagy szökőkutak csillogását, fák árnyékában heverészni nyáron, a pasztel színeket minden mennyiségben, egyedien öltözködni, kalapokat, filmeket nézni és gyűjteni is, az új dolgok illatát, ajándékot csomagolni és bontani, a csomagolásokat, masnikat és díszkártyákat, a tejszínhabos dolgokat, a színes ételeket, gyümölcslevet és gyümölcsöket. A kölyök állatkákat és a növényeket. A romantikus filmeket, még ha meg is ríkatják néha.

Amit nem:
A rossz dolgokat, a romantikus filmeket amiért megríkatják néha. Fájdalom, injekció, sötétség, bezártság, stb fóbiái vannak. A túl nagy rendet, de Tapani káoszától is égnek mered a szőr a karján. Ha mikor komoly sem kezelik úgy. Ha kigúnyolják amiért olyan amilyen. Ha szomorúnak kell lenni, vagy valaki szomorú körülötte.

Történet:
Nagy családban született, sok-sok testvérrel, de egy sajnálatos ügy miatt elvesztette testvéreit és magára maradt. A történtekről képtelen volt máig beszélni bárkinek is. Egy idős néni fogadta be mielőtt komoly baja eshetett volna és nevelte fel kis unokájaként. A néni nagyon szereti a fiút, ahogyan a fiú is őt. Az általánost kitűnően végezte el és egy gimnáziumba jelentkezett ahol szintén remekül teljesítette az új kihívásokat. Az egyik szakkör keretében a tanáruk egy külsős előadót hívott meg aki egy félvér férfi volt, olyan életképtelen kisugárzással, hogy Alex pillanatok alatt belehabarodott és elhatározta, hogy a néni iránt érzett szeretet mellett a férfire is ki akarja terjeszteni azt amit érez. Célul tűzte ki, hogy vigyázni akar rá és segíteni abban amiben csak lehet! Az óra után hazáig követte a férfit, majd mikor csak lehetett a nyomába szegődve figyelte meg a szokásait, hogy egy nap beállíthasson hozzá és ne legyen a terhére...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése