2013. március 12., kedd

Once upon a time... Amy...










Amaranth, akit mindenki csak Amynek szólít...

Nem véletlen a névválasztás. Szerettem volna egy igazi angyalt, vagyis bukott angyalt. Aki egyszerre testesíti meg a dark és goth melankóliát és a vagány csajszit. Ahogyan a Nightwish klipben szereplő vak sebesült angyal és Anette hangjából áradó erő találkozik.
Amy hol igazi talpig fekete dögös maca lesz, hol vidám és tarka színekben pompázó energiabomba és persze kell egy pasztel színű puha oldal is ami megtestesíti a szárnyas lény földöntúli báját.

A baba:

Név: Amaranth (Amy)

Modell: Fej: DF Zhi-Luo Test: 5SD 1/3 GB

Bőrszín: normal yellow

Érkezés dátuma: 

Haj: 8-9' Luts fekete moher, + leeke tincs

Szem: Leeke blue 10mm?

Módosítások: Saját


A karakter: 


Életkor:

Faj/Rassz: Fallen Angel
Testmagasság: 172cm (58cm)
Lakóhely: Summerland
Személyiség: Mintha több lélek lakozna benne. Néha mindenki számára érthetetlen dolgokat tesz.
Szereti: Sapkákat, Hegedűszót, csellót és a gitárt akár egyszerre is. Füleit, új testét imádja, mert nem volt mindig ilyen. 
Nem szereti: Ha a múltját feszegeti valaki
Hobbik: Zene, éneklés, mesélés, gyerkőcök
Háttértörténet: Valaha halandó volt, de életében kegyetlenségeket kellett elviselnie. Születésekor egy rövid időre elérte a halál, így árnyék csókolta lévén kapcsolatra lépett a szellemi világgal ha akart, ha nem. Bolondnak, különcnek, boszorkánynak bélyegezték és bántották. Öngyilkosság szélére sodródott, de egy angyal aki figyelte őt megmentette. Később azonban mégis elragadta a kegyetlen halál...
Azonban nem végleg. Angyala maga mellé emelte társnak. Értelmet adott elvesztett halandó létformájának és erőt adott, hogy megvédhesse a magához hasonlókat. Azonban az angyalok háborújában társa és megmentője elesett. Amaranth pedig végül bosszút állt és ekkor le is bukott ismét a földi síkok egyikére. Azonban az emberi világ helyett Nyárvidéken ért földet és itt megismert egy másik életet, egy másik világot, más emberséget. Azóta él az újabb esélyével és Khaled barátságával akinek a lelke emlékezteti angyali megmentőjére... 

megj.: Bár életét emberként kezdte, bukása után érte el a jelenlegi formáját. Summerlandi létformához igazodva lettek hegyes fülecskéi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése